2017. feb 09.

A neve Corden. James Corden. Ő a humor titkosügynöke.

írta: finypetra
A neve Corden. James Corden. Ő a humor titkosügynöke.

Majdnem olyan szexi, mint David Beckham (tényleg csak egy hajszál híja). Viszont sokkal, de sokkal viccesebb.

Kicsit off topic leszek a blogban, de nem tehetek róla. Többnyire sportolói múlttal rendelkező művészekről, hírességekről, vagy éttermekről, könyvekről, kiállításokról szoktam írni (most is épp egy szuper kis múzeum lett volna betervezve). Erre szembejön velem ez a csávó az interneten, és teljesen eltérít a témától. Na, köszi, James!

Corden annyira vicces, hogy a posztjait nagy komolyan pötyögő bloggerből, íróból azonnal vinnyogva nevető idióta papucsállatkává változom (még ha nincs szája egy ilyen papucsállatkának, akkor is). Esetleg zöld szemes ostorossá. A férjem tehet róla. Mivel tudja, hogy szeretem D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal c. műsorát, gondolta, ez is tetszeni fog. És megmutatott egy részt James Corden Carpool Karaoke-jából. Sírva röhögtem rajta (talán néha röfögtem is, mint Sandra Bullock a Beépített szépségben). Selena Gomezt szó szerint imádtam James-szel a kocsiban, mert benne volt minden a játékban: laza és vicces csajszi.

 

Ám James nemcsak humoros, énekelni is tud. Nem kicsit jól. Csak ezt bizonyos vendégeknél titkolja, hogy ne alázza le őket kapásból, és legközelebb is eljöjjenek a műsorába (például azoknál, akik alapból nem tudnak annyira énekelni, vagy valaha tudtak, csak mára nem maradt semmi hangjuk). De ha egy kicsit is tehetségesebb énekessel kerül egy kocsiba, akkor aztán megküldi az éneklést. Libabőrösen. Lásd, amikor Adele-t viszi el valamerre (Adele is olyan szupertermészetes és humoros, hogy nagyon megszerettem). 

De, ha csak Carpoolozna ez a fiú! Akkor talán valamennyire tudnék koncentrálni a munkámra (eredetileg író lennék vagy, mi), és nem állandóan a youtube-ot bújnám egy-egy James Corden-féle gyönyszem után kutatva. Mert tessék, ott van a filmes életutat bemutató műsorrészlete, amikor egy adott színésszel pár percben eljátsszák az eddigi filmjeit viccesen zanzásítva. Nyilván ez is csak akkor működik jól, ha a meghívott színész elég hülye/laza/önirónikus/jófej, ahhoz, hogy ki tudja/merje parodizálni saját magát. Karótnyeltebb, hiúbb előadóknál kevésbé üt, de például Tom Cruise-zal állati jó lett (magam sem gondoltam volna, hogy Tom képes nevetni magán, vagyis hát konkrétan hülyét csinálni magából).

És akkor még James Corden celebtornájáról nem is beszéltem. Most komolyan, ki lehet bírni harákolós röhögés nélkül azt, amikor a habtestű Corden és mókás Kate Hudson egy kőkemény tornaórán vesznek részt, ahol az edzők igazi vadállatok? Vagyis inkább cuki gyerekek? A végeredmény nagyon szórakoztató.

De abszolút kedvenc Corden Late Late Show-jából az a rész, amikor énekesekkel párbajozik. Itt a humora és énektehetsége is ugyanúgy érvényesül. Anna Kendrickkel egyszerűen szuper a kémiájuk a vásznon (Már a Vadregény-Into the Woods c. filmben is ők voltak  a kedvenceim). Imádnivalóak.

Nem fogom felsorolni az összes vicces videóját (pedig Meghan Trainor társaságában is milyen mulatságos, istenem!), a lényeg, hogy gyakorlatilag egy nevetésbomba a srác. Érdemes figyelni az alkotásait. Én meg lassan csak a végére érek a viedóinak, és akkor talán újra fogok tudni dolgozni. Egy jó kis hasizomlázzal a sok-sok nevetőgörcstől.

Szólj hozzá

film kultúra humor